Η οργισμένη ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Η οργισμένη ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η οργισμένη ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μία οργισμένη ανάρτηση θέλησε να κάνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία απευθυνόμενη στους διαδικτυακούς της φίλους μίλησε για το μεγάλο έργο που έχει γίνει μέσα από τα social media για τη βοήθεια στους πυρόπληκτους.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη ανάρτηση, αναφερόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο για την προσφορά της κυβέρνησης και ζήτησε τουλάχιστον να σβήσουν οι φωτιές. Μία εξαιρετικά αυστηρή ανάρτηση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε μέσα από το Instagram του και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει φροντίσει από τη μεριά της να ενημερώσει τον κόσμο μέσα από το Instagram της γιαόλες τις δράσεις που γίνονται τις τελευταίες μέρες για στήριξη στους πυρόπληκτους.

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Διαβάστε παρακάτω...

«Το συνειδητοποιείτε καθόλου ότι έχουν μαζευτεί τόσα χρήματα, τόσα τρόφιμα,τόση πολλή βοήθεια μόνο από την προσωπική προσφορά του καθένα; Από την αυτοοργάνωση του εθελοντισμού; Από καμία κυβέρνηση και κανέναν επίσημο φορέα. Μπορείτε τουλάχιστον να σβήσετε τις φωτιές;», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη ενώ ανέφερε το όνομα του πρωθυπουργού στην ιστορία της.Μαίρη Συνατσάκη Κυριάκος Μητσοτάκης

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του ToPPost Greece. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: toppostgreece@mail.com