Φάρμα: "Αναστάτωση" με το πρώτο μπάνιο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου (Vid)

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Φάρμα: "Αναστάτωση" με το πρώτο μπάνιο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου (Vid)

Φάρμα: "Αναστάτωση" με το πρώτο μπάνιο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου
Εντυπωσίασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη "Φάρμα". Φόρεσε το μαύρο μπικίνι της και έκανε το πρώτο της μπάνιο. Τα σχόλια του Μιχάλη Ιατρόπουλου. Διαβάστε παρακάτω...

Στη "Φάρμα" μπήκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου την προηγούμενη βδομάδα και προκάλεσε ήδη αίσθηση με την παρουσία της.

Μάλιστα, σε απόσπασμα που προέβαλε η εκπομπή "Πρωινό" την Τρίτη (11/05), είδαμε την γνωστή Instagrammer και πρώην παίκτρια του "My Style Rocks" να κάνει το πρώτο της μπάνιο στο αγροτικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 και να προκαλεί αναστάτωση στους συμπαίκτες της.

"Το πρώτο μου μπάνιο στη "Φάρμα" το περίμενα πώς και πώς για να φύγει η βρωμιά από πάνω μου. Ήταν ένα βάπτισμα. Θα το χαρακτήριζα και αναγέννηση", δήλωσε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία φόρεσε το μαύρο μπικίνι της και λούστηκε με τη βοήθεια της Μαρίας Μιχαλοπούλου.

"Έκανα μπάνιο και ο καθένας άφηνε και ένα σχόλιο κάθε φορά στο πέρασμά του. Τι έλεγαν ότι ήρθε η Μύκονος στη "Φάρμα", τι η Ίμπιζα, τι το Μόντε Κάρλο. Τα έπιασαν όλα τα μέρη του κόσμου", πρόσθεσε.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από το θέαμα και δεν σταμάτησε στιγμή να κάνει διάφορα σχόλια για τη συμπαίκτριά του, ενώ αργότερα ανέφερε στην κάμερα του ριάλιτι: "Τι μπάνια είδαμε εδώ πέρα; Τι Αλεξάνδρα είναι αυτή; Μας χάζεψε. Μήπως έχει πάει σε λάθος ριάλιτι; Κάτι δεν πάει καλά".

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του ToPPost Greece. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: toppostgreece@mail.com