Χριστίνα Παππά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – “Είναι αφελής και ζει σε ένα δικό της κόσμο”

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Χριστίνα Παππά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – “Είναι αφελής και ζει σε ένα δικό της κόσμο”

Χριστίνα Παππά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – “Είναι αφελής και ζει σε ένα δικό της κόσμο” "Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάτι μου έκανε σε προσωπικό επίπεδο και με στεναχώρησε", δηλώνει η Χριστίνα Παππά.
Διαβάστε παρακάτω...
Η Χριστίνα Παππά αποχώρησε από το J2US και βρέθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Δευτέρας. Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το επεισόδιο μεταξύ του Σταμάτη Φασουλή και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η γνωστή ηθοποιός δεν χαρίστηκε…

“Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι όντως αφελής και ζει σε έναν δικό της κόσμο. Εγώ την παρατηρούσα την ώρα που καθόμασταν δίπλα και έπρεπε να κάνουμε ησυχία, δεν την ενδιέφερε. Ζει σε ένα δικό της παραμύθι και της λέω “Ρε Κωνσταντίνα φτου σου! Μπράβο! Θα ζήσεις πολλά χρόνια”!

Κατά τ’ άλλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η πρώτη που με πήρε την άλλη μέρα τηλέφωνο να δει πώς είμαι. Εγώ μαζί της έχω διάφορα προσωπικά παράπονα, τα ξέρει πάρα πολύ καλά. Κάτι μου έκανε σε προσωπικό επίπεδο και με στεναχώρησε. Ήμουν απόμακρη μετά μαζί της, γιατί δεν συμπεριφέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο που σου έχει σταθεί”, αποκάλυψε η Χριστίνα Παππά.
“Αλλά τη θαυμάζω, είναι μια κούκλα η κοπέλα! Κούκλα, αλλά είναι αφελής”, κατέληξε η Χριστίνα Παππά. Εντάξει, το καταλαβάμε…