Η Χριστίνα Κολέτσα απαντά για το επεισοδιακό γύρισμα με τον Γιώργο Λιάγκα

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020

Η Χριστίνα Κολέτσα απαντά για το επεισοδιακό γύρισμα με τον Γιώργο Λιάγκα

Η Χριστίνα Κολέτσα απαντά για το επεισοδιακό γύρισμα με τον Γιώργο Λιάγκα
«Δεν του άρεσε ο τρόπος που απαντούσα», λέει η Χριστίνα Κολέτσα.
Διαβάστε παρακάτω...
Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και την Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε η Χριστίνα Κολέτσα, μέσω skype φυσικά, όπου απάντησε σε ερωτήσεις που έκανε ο κόσμος σε Instagram και twitter.

«Έχω λίγο την έκτη αίσθηση, οι γυναίκες έχουμε ένστικτο. Δεν φοράω κάτι μόνο επειδή είναι σέξι, αλλά δε θα σκεφτώ κιόλας να μην το βάλω επειδή είναι σέξι. Οι σύντροφοί μου ζήλευαν με αυτά που φορούσα και μου έλεγαν να μην τα φορέσω. Εγώ όμως δεν άλλαζα ρούχα. Δεν κάνω τίποτα για να διατηρούμαι, κάνω πολύ κακή διατροφή, έχω κάνει ελάχιστες αισθητικές παρεμβάσεις. Έχω βάλει υαλουρονικό στα ζυγωματικά κι έχω κάνει μπότοξ που όμως δεν μου πετυχαίνει ποτέ.

Είχα πάει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, μετά από πολύ ώρα αναμονή ξεκίνησε η εκπομπή, μου έκανε κάποιες ερωτήσεις, όχι ότι δεν μπορούσα να απαντήσω στις ερωτήσεις, απάντησα. Δεν του άρεσε ο τρόπος που απαντούσα, θεωρούσε ότι είμαι… στρείδι και ότι δεν μιλάω πολύ ανοιχτά. Μου λέει “δεν μπορώ να κάνω εκπομπή έτσι” του λέω “ούτε εγώ μπορώ να κάνω εκπομπή έτσι, καληνύχτα” κι έφυγα.

Ζω με τα χρήματα που βγάζω από το τραγούδι μόνο. Η τελευταία τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκα ήταν για το YFSF, αλλά δεν ήθελα να συμμετάσχω», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Κολέτσα.