Στέλιος Χανταμπάκης: «Λιώσαμε» με τη νέα φωτογραφία του γιου του - Δε φαντάζεστε πόσο έχει μεγαλώσει

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Στέλιος Χανταμπάκης: «Λιώσαμε» με τη νέα φωτογραφία του γιου του - Δε φαντάζεστε πόσο έχει μεγαλώσει

Στέλιος Χανταμπάκης: «Λιώσαμε» με τη νέα φωτογραφία του γιου του - Δε φαντάζεστε πόσο έχει μεγαλώσει
Μόλις είδαμε τη νέα φωτογραφία του γιου του που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram...
Διαβάστε παρακάτω...
Μόλις είδαμε τη νέα φωτογραφία του γιου του που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Στέλιος Χανταμπάκης, είναι αλήθεια πως «λιώσαμε» μιας και ο μικρός Μανώλης έχει μεγαλώσει τόσο που δεν το φαντάζεστε!

Ο γνωστός παρουσιαστής πέρασε την καραντίνα στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του και προσπαθεί να περάσει όσες περισσότερες ώρες γίνεται με την Όλγα Πηλιάκη και τα δύο παιδιά τους.

Για το λόγο αυτό, ο Στέλιος Χανταμπάκης φροντίζει να κάνει ένα σωρό δραστηριότητες με τον γιο του και την κόρη του και έτσι σήμερα ανέβασε ένα πολύ όμορφο μήνυμα για τον γιο του Μανώλη, ο οποίος πηγαίνει πρώτη δημοτικού και διαβάζει από το σπίτι μέχρι να ανοίξουν τα σχολία.

Μάλιστα, έγραψε: «Σήμερα το πρωί είδα τον γιο μου ξανά,να κάνει μάθημα από το σπιτι διαδικτυακά,με τους συμμαθητές και τη δασκάλα του..(6 χρόνων και Α’ Δημοτικού) -Δεν πάμε σε κάποιο ιδιωτικό σχολείο και πραγματικά χάρηκα τόσο πολύ για την υπέροχη δουλειά που γίνετε...ήθελα να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για τη προσπάθεια αυτή.. εύχομαι σε όλα τα παιδιά μικρά η μεγαλύτερα να έχουν στο τέλος (μετά από όλα αυτά...) καλύτερα αποτελέσματα από ότι περίμεναν».

Έτσι είναι ο γιος του Στέλιου Χανταμπάκη που έχει μεγαλώσει

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα η μέρα μας περιλαμβάνει ζωγραφική. Ο Μανώλης και η Μαλένα ζωγραφίζουν το δικό τους #argoodaki που λάβαμε με την παραγγελία μας από τα @goodysburgerhouse. Και όχι μόνο αυτό, γράψαμε την ευχή μας να είναι όλα τα παιδιά του κόσμου καλά και υγιή. Και θα βάλουμε αυτή τη ζωγραφιά στην πόρτα μας να τη δει ο κόσμος όλος! Αν θέλεις κι εσύ να φτάσει η ευχή σου μακριά, δεν έχεις παρά να κάνεις την παραγγελία σου από τα @goodysburgerhouse, να παραλάβεις το συλλεκτικό σου #argoodaki και επιπλέον να βοηθήσεις και το σύλλογο «Φλόγα»!
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis Official (@stelioshantampakis) στις