Θα σαστίσεις με την θέα από το σπίτι της Βίκυς Καγιά - Βλέπει όλο θάλασσα

Κυριακή, 3 Μαΐου 2020

Θα σαστίσεις με την θέα από το σπίτι της Βίκυς Καγιά - Βλέπει όλο θάλασσα

Θα σαστίσεις με την θέα από το σπίτι της Βίκυς Καγιά - Βλέπει όλο θάλασσα
Θα σαστίσεις με την θέα από το σπίτι της Βίκυς Καγιά, καθώς βλέπει όλο θάλασσα.
Διαβάστε παρακάτω...
Είναι εντυπωσιακή και σε κάνει να ταξιδεύεις με το γαλάζιο που κοιτάς. Πραγματικά μας ενθουσίασε το θέαμα από τον κήπο της παρουσιάστριας.

Η Βίκυ Καγιά βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό, τα δικά της άτομα αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους, όπως και εκείνη που σκέφτηκε έναν τρομερό τρόπο για να δώσει λίγη χαρά αυτές τις κρίσιμες ημέρες.

Συγκεκριμένα η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει κάποια στιγμιότυπα από την νέα της καθημερινότητα την Πρωτομαγιά και να τις μοιραστεί με τους αγαπημένους της θαυμαστές, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι δημοσίευσε και την θέα που έχει από το κήπο ή το μπαλκόνι της και είναι πραγματικά εντυπωσιακή και σε κάνει να ταξιδεύεις με το γαλάζιο που κοιτάς. Ωστόσο δες και αυτή την φωτογραφία από το παρελθόν η Βίκυ Καγιά είναι αγνώριστη

Δείτε την ανάρτηση:

Βίκυ Καγιά θέα σπίτι