Ξεσπά ο Τρύφωνας Σαμαράς - “Η Δέσποινα Βανδή νομίζει ότι είμαστε σε διαφορετικό show”

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Ξεσπά ο Τρύφωνας Σαμαράς - “Η Δέσποινα Βανδή νομίζει ότι είμαστε σε διαφορετικό show”

Ξεσπά ο Τρύφωνας Σαμαράς = “Η Δέσποινα Βανδή νομίζει ότι είμαστε σε διαφορετικό show”
"Δεν μου άρεσε που πήγε να μου θίξει τον πατριωτισμό μου. Εκεί τα πήρα. Θα μιλήσω σήμερα με την παραγωγή για το αν θα παραμείνω ή όχι", δηλώνει ο Τρύφωνας Σαμαράς.
Διαβάστε παρακάτω...
Μετά τη σκληρή κριτική που δέχτηκε από τη Δέσποινα Βανδή στο J2US του περασμένου Σαββάτου, ο Τρύφωνας Σαμαράς ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day.

“H κ. Βανδή νομίζει ότι είμαστε σε διαφορετικό show. Δεν είμαστε στο My Style Rocks. Στο show έχουμε πάει για να περνάμε ωραία, να κάνουμε τον κόσμο να διασκεδάζει, ουδέποτε είπα ότι έχω φωνή. Δεν μου άρεσε που πήγε να μου θίξει τον πατριωτισμό μου. Εκεί τα πήρα. Θα μιλήσω σήμερα με την παραγωγή για το αν θα παραμείνω ή όχι.

Γιατί να μην την βάλω; Δεν έχω δικαίωμα να βάλω μια φουστανέλα;

Εγώ έκανα το λάθος που όταν βγήκα στην πίστα έχασα τα λόγια μου και δεν τα είπα σωστά. Πριν, όσοι με έβλεπαν μου έλεγαν τι ωραίο, τι εντυπωσιακό. Έβαλαν μετά και τα πρόβατα από πίσω και έδειξε άλλο πράγμα.
Στην αρχή το πήρα λίγο στην πλάκα αλλά μετά είπα τι πάει τώρα να μου περάσει, ότι δεν τιμάω την παράδοση; Εκεί τα έχασα λίγο. Δεν ένιωσα ποτέ τέτοια προσβολή”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.