Αποχώρησε η Κατερίνα Λένη από το MasterChef

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020

Αποχώρησε η Κατερίνα Λένη από το MasterChef

Αποχώρησε η Κατερίνα Λένη από το MasterChef
Η Ντέμη Γεωργίου και η Μαριάννα Πουλμεντή επέστρεψαν πίσω στο σπίτι του MasterChef.
Διαβάστε παρακάτω...
Ημέρα Δοκιμασίας σήμερα στο MasterChef, και οι μαύρες ποδιές πήραν τις θέσεις τους μπροστά από την κλειστή καμπάνα αντιγραφής. Ύστερα από καιρό, η Κατερίνα Λένη, η Μαριάννα Πουλμεντή και η Ντέμη Γεωργίου, μαζί στη θέση των υποψήφιων προς αποχώρηση, κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο αρκετά απαιτητικό.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, επέμειναν αρκετά στις λεπτομέρειες και των τριών πιάτων προκειμένου να καταφέρουν να ξεχωρίσουν τη λιγότερο πιστή αντιγραφή, από τα πιάτα των διαγωνιζομένων.

Οι τρεις κριτές, αφού δοκίμασαν και αξιολόγησαν τις προσπάθειες των τριών διαγωνιζόμενων, αποφάσισαν πως από το MasterChef πρέπει να αποχωρήσει η Κατερίνα Λένη.
«Τελείωσε το δικό μου ταξίδι στο MasterChef. Στεναχωρημένη είμαι πολύ. Όταν έκανα αυτό το τατουάζ, που λέει “Μολών λαβέ” είχα χάσει πάρα πολλά πράγματα. Αυτό που δεν θέλω για κανέναν λόγο να χάσω είναι την ψυχή μου. Καλό το MasterChef, καλό το έπαθλο, καλά τα λεφτά, η δημοσιότητα, όλα είναι καλά, αλλά πάνω απ’ όλα θέλω να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Να αισθάνομαι πως δεν έχω αδικήσει κάποιον, πως δεν έχω πατήσει επί πτωμάτων για να ανέβω.