Επιστρέφουν Νίκος Μουτσινάς και Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του ΣΚΑΙ (VIDEO)

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

Επιστρέφουν Νίκος Μουτσινάς και Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του ΣΚΑΙ (VIDEO)Δείτε το τρέιλερ που κυκλοφόρησε για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Μια ανάσα από την επιστροφή του στις τηλεοπτικές οθόνες είναι ο Νίκος Μουτσινάς με το “Καλό μεσημεράκι”. Η ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΙ θα επιστρέψει μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 20 Απριλίου, στις 15:00, τηρώντας, βέβαια, πάντα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.
Διαβάστε παρακάτω...
Η εκπομπή θα είναι σε… Karantina Edition και μαζί με τον Νίκο Μουτσινά θα είναι η μοναδική Βάνια με τους ρόλους και τις απίθανες μεταμφιέσεις της αλλά και οι Alcatrash που μας ξεσηκώνουν με τις “πειραγμένες” μουσικές τους.

Σήμερα, μάλιστα, κυκλοφόρησε και το τρέιλερ για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά…


Την ίδια μέρα, τη Δευτέρα 20 Απριλίου, στις 12:00, επιστρέφει και ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την Ελένη Τσολάκη, τον Δημήτρη Παπανώτα, τον Νίκο Γεωργιάδη, την Έλενα Κώνστα και την Κατερίνα Γκαγκάκη, με κεφάτη διάθεση, αστείρευτο χιούμορ και ενδιαφέροντα σχολιασμό παρουσιάζουν την ημερήσια ατζέντα, συνεντεύξεις, lifestyle ειδήσεις, εύκολες και οικονομικές συνταγές, θέματα για τη γυναίκα και το παιδί.