Σε καραντίνα πρώην παίκτης του Survivor - Τι συμβαίνει;

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Σε καραντίνα πρώην παίκτης του Survivor - Τι συμβαίνει;Ο πρώην παίκτης του Survivor κατάφερε να γυρίσει από το Ιράν, όπου και βρισκόταν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και πλέον είναι στην Ελλάδα και σε... καραντίνα. Ποια αυτά που είπε για την επιστροφή του πίσω στην χώρα μας, τώρα και με την πανδημία του κορωνοϊού;

Ειδικότερα ο Γιάννης Σπαλιάρας μπορεί να είχε ήδη μια εμπλοκή στην επιστροφή του, ωστόσο κατάφερε να γυρίσει με τον ίδιο να μιλά για το πως πέρασε στο Ιράν, αλλά και για την κατάσταση που βρήκε στα αεροδρόμια, στο Down Town Κύπρου. 
Διαβάστε παρακάτω...
'Επέστρεψα την Τρίτη 17 Μαρτίου. Μαζί μου ήταν ο Μάνος Πίντζης, ο Πάνος Γκόγκος και η Χριστίνα Σωτηρίου, οι οποίοι επίσης συμμετέχουν στο «Σαλμάν Φαρσί». Ο Νίκος Πουρσανίδης, ο οποίος βρισκόταν και εκείνος εκεί, μαζί μας, είχε επιστρέψει λίγες μέρες προηγουμένως.
Ωστόσο, τις τελευταίες δύο εβδομάδες που ήμασταν εκεί, δεν σου κρύβω ότι είχαμε ανησυχία για το τι θα γίνει με τα εισιτήρια γιατί βλέπαμε να ακυρώνονται πτήσεις, μαθαίναμε ότι στο βόρειο Ιράν είχε πολλά κρούσματα και ότι ήταν αρκετά επίφοβο. Αρκετοί Έλληνες αποκλείστηκαν στο Λονδίνο, στην Ισπανία και αυτό ήταν το «σενάριο» που φοβόμασταν και εμείς. Αποδείχθηκε πως ήμασταν τυχεροί!" είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Που βρισκόταν όμως ακριβώς ο Σπαλιάρας;

"Ακριβώς. Εμείς ήμασταν στο Κεσμ, ένα νησάκι, στα νότια του Ιράν, πολύ κοντά στον Περσικό Κόλπο. Εκεί, έχει ζέστη ακόμη και τον χειμώνα, και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κοντά χιλιομετρικά στο Ντουμπάι, ενώ απέχει δύο ώρες από την Τεχεράνη" .
Ο ίδιος μίλησε ακόμα και για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα με τον ίδιο να λέει μεταξύ άλλων ότι "μόνο στο αεροδρόμιο του Κεσμ είδαμε κόσμο να φοράει γάντια και μάσκες".

"Εκεί όπου ήμασταν εμείς δεν καταλάβαμε τίποτα, δεν αισθανθήκαμε φόβο, και μόνο στο αεροδρόμιο του Κεσμ είδαμε κόσμο να φοράει γάντια και μάσκες. Μιλάμε, άλλωστε, για ένα νησί αραιοκατοικημένο, όπου πήγαμε τέτοια εποχή -off season- για να αποφύγουμε την ζέστη και να κάνουμε τα γυρίσματα άνετα. Δεν νιώσαμε τίποτα από κορωνοϊό. Αρχίσαμε, όμως, να το καταλαβαίνουμε καθώς πλησιάζαμε στο αεροδρόμιο, την τελευταία ημέρα. Ασφαλώς, ενημερωνόμασταν μέσω internet για το τι συμβαίνει στον πλανήτη' ήταν τα λόγια του.

Σε καραντίνα ο Γιάννης Σπαλιάρας - Τι είπε για την επιστροφή του στην Ελλάδα ο πρώην παίκτης του Survivor;

Ο Σπαλιάρας δέχτηκε και ερώτηση για το αν φοβήθηκε, με τον πρώην παίκτη του Survivor απαντά ότι κυρίως στο αεροδρόμιο ήταν το θέμα.
"Εντάξει, ήμασταν με μάσκες και γάντια. Δεν φοβόμασταν ιδιαίτερα, παρά μόνο την ταλαιπωρία, να μην πέσουμε σε ατέλειωτες ουρές, καθυστερήσεις, ακόμη και ακύρωση πτήσεων. Για να καταλάβεις, είχαμε συνολικά τρεις πτήσεις: από το νησί Κεσμ πετάξαμε δύο ώρες για την Τεχεράνη, από εκεί πήγαμε στην Ντόχα και μετά πετάξαμε για την Αθήνα. Στα αεροδρόμια, από τη μια πτήση στην άλλη, μας είχαν όλους περιορισμένους, σε συγκεκριμένες περιοχές, δεν ήμασταν άνετοι να χαζεύουμε γύρω-γύρω" είπε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε ακόμα, όταν ο δημοσιογράφος του είπε ότι είναι ψύχραιμος τα εξής:

"Είμαι ψύχραιμος, γιατί δεν είχαμε εκεί καθόλου κρούσματα και ο μόνος φόβος ήταν ότι περάσαμε από πολλά αεροδρόμια. Ο Πάνος και η Χριστίνα έκαναν ήδη το τεστ και είναι αρνητικοί. Εγώ είμαι σε καραντίνα και δεν έχω κανένα σύμπτωμα"
"Πραγματικά, αισθάνομαι ακριβώς αυτό: Ότι είμαι από καραντίνα σε καραντίνα. Στο Ιράν ήμουν όλο δουλειά, ξενοδοχείο, δουλειά. Δεν είχε τίποτα άλλο να κάνουμε. Επειδή το απαγορεύει η θρησκεία τους, δεν υπάρχει αλκοόλ, μπαρ, διασκέδαση και ήμασταν αρκετά απομονωμένοι. Ξυπνούσαμε στις 04.30 και κοιμόμασταν στις 23.30. Υπήρχαν μέρες όπου κοιμόμουν και στις οκτώ η ώρα το βράδυ. Όλο αυτό τον καιρό, μου έλειψε το ελληνικό φαγητό. Το Ιράν έχει πολλές ομορφιές, αλλά το φαγητό δεν ανήκει σε αυτές. Τρώγαμε πολύ κοτόπουλο! στο αεροδρόμιο" κατέληξε ο Γιάννης Σπαλιάρας στην συνέντευξή που παραχώρησε.