Ένα διαφορετικό επεισόδιο στο MasterChef

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Ένα διαφορετικό επεισόδιο στο MasterChefΟι 11 διαγωνιζόμενοι του φετινού MasterChef, μετά από μια πολύ δυνατή εβδομάδα, βρίσκονται στο MasterClass και έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν. Κάτι, που συνηθίζουν να επαναλαμβάνουν οι Μέντορες του διαγωνισμού, είναι πως η γεύση κρύβεται στα απλά πιάτα και η δημιουργικότητα στη σύνθεση αυτής της απλότητας.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δείχνει πώς απλές τεχνικές με έξυπνο τρόπο μπορούν να φέρουν απίστευτα νόστιμα αλλά και ιδιαίτερα αποτελέσματα σε ένα πιάτο. Με βοηθό του τον Σταύρο καταφέρνει να θυμίσει στους νέους μάγειρες πως ένα κοτόπουλο μπορεί να γίνει το απόλυτο τηγανητό κοτόπουλο.
Διαβάστε παρακάτω...

Ο Πάνος Ιωαννίδης με βοηθό του τον Γιώργο ασχολούνται με ψάρια. Φιλεταρισμένες γλώσσες, για όσους δεν γνωρίζουν την τεχνική και επειδή η πορεία του διαγωνισμού έχει αποδείξει ότι τίποτα δεν το κάνουν τυχαία οι Μέντορες στο MasterClass, εκείνοι, που θα κρατήσουν σημειώσεις σαν «σπασικλάκια», θα είναι και εκείνοι, που θα έχουν σίγουρα λυμένα τα χέρια τους στις δοκιμασίες, που θα ακολουθήσουν.
Καλεσμένος ο Ιταλός chef Roberto Bassi, ο οποίος θα δείξει, με τον μοναδικό του τρόπο, όπως έχει δείξει και άλλη φορά σε προηγούμενα MasterClass, την ιταλική pasta στο μεγαλείο της. Η ώρα περνά με αστεία και χαλαρότητα, όπως προστάζει άλλωστε η μέρα, προετοιμάζοντας έτσι τους επίδοξους MasterChef για το ξεκίνημα μιας ακόμα δυνατής εβδομάδας