Ο Ηρακλής Αποστολίδης από το MasterChef δικαιολογεί την Κατερίνα Λένη και εξηγεί

Σάββατο, 25 Απριλίου 2020

Ο Ηρακλής Αποστολίδης από το MasterChef δικαιολογεί την Κατερίνα Λένη και εξηγεί

Ο Ηρακλής Αποστολίδης από το MasterChef δικαιολογεί την Κατερίνα Λένη και εξηγεί 
Όλα όσα είπε ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef.
Διαβάστε παρακάτω...
Για την εμπειρία του στο MasterChef μίλησε ο Ηρακλής Αποστολίδης, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τη Νιόβη Καραπιπέρη. Ο πρώην διαγωνιζόμενος, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Λένη, δίνοντάς της δίκιο για όλα όσα λέει η ίδια μέσα στο MasterChef.

Πώς ήταν η εμπειρία σου στο MasterChef;
Μοναδική. Δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσω ξανά κάτι τέτοιο. Και φυσικά θεωρώ ότι βγήκα κερδισμένος, ειδικά επειδή με έχει αγαπήσει πάρα πολύ ο κόσμος. Επίσης, θεωρώ ότι κέρδισα στο θέμα της δουλειάς και αυτό θα φανεί όταν τελειώσει όλο αυτό που ζούμε με τον κορονοϊό. Ήδη, δούλευα πριν από το παιχνίδι με έναν καταξιωμένο σεφ, τον Γιάννη Μπαξεβάνη, απλώς τώρα απολαμβάνω την αναγνωρισιμότητα. Είναι σαν ένα μαγικό παραμύθι αυτό που ζω.

Πώς κατάφερες να είσαι ο μόνος που τα πήγαινε καλά με την Κατερίνα;
Η Κατερίνα δεν είναι τίποτα παραπάνω από ειλικρινής. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, με σπουδαίο ήθος και αξιοπρέπεια. Την είχα προσεγγίσει από τις οντισιόν και μου έβγαζε κάτι θετικό.

Κάποια από αυτά που λέει δεν σου φαίνονται υπερβολικά;
Στα περισσότερα απ’ αυτά έχει δίκιο. Για παράδειγμα, μέσα στο σπίτι όντως υπήρχε ακαταστασία, απλώς της φαινόταν πιο έντονη, γιατί δεν είχε συγκατοικήσει ποτέ ξανά με τόσα πολλά άτομα. Υπάρχει η οπτική γωνία που βλέπεις καθετί. Ορισμένα πράγματα όντως μπορεί να φαίνονται υπερβολικά, αλλά δεν μπορώ να τα κρίνω ως τηλεθεατής, γιατί ξέρω τι γινόταν πίσω από τις κάμερες. Μπορεί να είναι κάθετη στις απόψεις της, αλλά δεν λέει κάτι παράλογο. Σε ότι λέει έχει δίκιο, μέχρι στιγμής.