Φαίη Σκορδά: Έδωσε τέλος στην πιο διάσημη της κόντρα - Με ποιον τα ξαναβρήκε;

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Φαίη Σκορδά: Έδωσε τέλος στην πιο διάσημη της κόντρα - Με ποιον τα ξαναβρήκε;

 

Αποκάλυψε τα μηνύματα που έστειλαν!

Η Φαίη Σκορδά έδωσε τέλος στην πιο διάσημη της κόντρα. Με ποιον τα ξαναβρήκε; Πριν λίγους μήνες είχε απαντήσει τηλεοπτικά στα «πυρά» που είχε δεχτεί από τον ίδιο τον τραγουδιστή και τότε είχε γίνει χαμός.

Πριν λίγο καιρό η Φαίη Σκορδά, είχε τσακωθεί on air με τον Τριαντάφυλλο. Οι δυο τους είχαν έρθει σε διαφωνία με την παρουσιάστρια να του απαντάει και δημόσια.
Διαβάστε παρακάτω...
Αφορμή για αυτό είχαν σταθεί κάποια σχόλια που είχε κάνει ο τραγουδιστής για την Νατάσα Θεοωρίδου. Τέλος καλό όμως και όλα καλά αφού πλέον οι δυο τους τα ξαναβρήκαν.
Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά ο Τριαντάφυλλος της έστειλε μήνυμα στο κινητό και οι δυο τους πλέον είναι μια χαρά.

Φαίη Σκορδά - Τριαντάφυλλος

Το παρασκήνιο της κόντρας τους

Τα πυρά του κατά της Φαίης Σκορδά έστειλε ο Τριαντάφυλλος. Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να...»!, έγραψε μεταξύ άλλων στα social media.
Αφορμή, το δημόσιο άδειασμα της παρουσιάστριας κατά του τραγουδιστή, μετά από μια ανάρτηση του στο Instagram. Τι συνέβη όμως και η κατάσταση "ξέφυγε";

Στην εκπομπή «Για την παρέα» είχε βρεθεί καλεσμένη η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Τριαντάφυλλος την ώρα της συνέντευξης τράβηξε μια φωτογραφία της τραγουδίστριας την δημοσίευσε στο Instagram και φαίρεται πως έγραψε «Αψεγάδιαστη Νατάσα ούτε μια ρυτίδα μπράβο της φυσικό το κορίτσι μας».

Η ανάρτηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα η Φαίη Σκορδά να γίνει έξαλλη και είπε δημόσια: «Θέλω να πω κάτι. Μου έστειλαν ένα story -δεν θα το παίξουμε το story, όσοι το είδαν το είδαν- που ήταν από τον Τριαντάφυλλο. Κάτι έγραψε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το θεωρώ αγενές, απρεπές, άνανδρο!

Σε αυτή την εκπομπή το έχω πει για λίγα άτομα, δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος! Αυτό από άντρα σε μία γυναίκα να το γράψει μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και έχει δώσει και συνεντεύξεις για τη Νατάσα, θεωρώ ότι είναι… δεν αξίζει καν! Καθόλου ωραίο, άκομψο πολύ!».

Ο Τριαντάφυλλος θέλησε να της απαντήσεις μέση του Instagram λέγοντας: «Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το στορι να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον !!! Απλά κρίμα για τα ψέμματα τους !!!».