Εξελίξεις με τον Σάκη Τανιμανίδη στον ΣΚΑΙ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Εξελίξεις με τον Σάκη Τανιμανίδη στον ΣΚΑΙ

 

Τι συμβαίνει

Νέες πληροφορίες ήρθαν στα χέρια μου και θα σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog. Υπάρχουν εξελίξεις με τον Σάκη Τανιμανίδη στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ και... τα ξέρω όλα.

Αρχικά, να υπενθυμίσω πως αυτή την περίοδο ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται σε καραντίνα σπίτι του μετά την ανάρτησή του πως έχει κι εκείνος κορωνοϊό, όπως και η Χριστίνα Μπόμπα - δείτε εδώ τι ανέβασε - και τους εύχομαι για αρχή περαστικά. Κατά δεύτερον, για να μπαίνω και στο ψητό σιγά σιγά, να υπενθυμίσω πως ο Σάκης Τανιμανίδης είχε στον ΣΚΑΙ την προηγούμενη σεζόν το παιχνίδι "Boom" το οποίο όμως και κόπηκε αφού έπρεπε κάπου να χωρέσει το My Style Rocks. Βέβαια, δεν έκανε και τόσο καλά νούμερα τηλεθέασης.

Οι ιθύνοντες, λοιπόν, αποφάσισαν να διακόψουν λίγο την προβολή του τηλεπαιχνιδιού αυτού και να βάλουν στην θέση του το My Style Rocks, κι έτσι κι έγινε!
Ωστόσο, για το παιχνίδι είχαν υπογράψει για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων τα οποία όμως δεν πρόλαβαν να προβληθούν! Τι θα γίνει λοιπόν με αυτά αλλά και με τον Σάκη Τανιμανίδη;

Ποιες οι εξελίξεις με τον Σάκη Τανιμανίδη στο ΣΚΑΙ

Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, τα επεισόδια από το "Boom" που δεν προβλήθηκαν θα παίξουν την καλοκαιρινή σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου για να φέρουν εις πέρας και την συμφωνία που έκαναν εξαρχής! Ωστόσο, οι ίδιες πηγές μου μετέφεραν πως το κανάλι είναι πολύ ευχαριστημένο με την συνεργασία που είχε με τον Σάκη και γι αυτό σίγουρα θα τον αξιοποιήσει σε κάποιο άλλο project!

Μην ξεχνάμε πως παίζει να παρουσιάσει και το Survivor που αν επανέλθει, θα επανέλθει στο ΣΚΑΙ - δείτε εδώ το ρεπορτάζ.

Βέβαια, αυτό που προτρέχει τώρα είναι να γίνει καλά ο Σάκης - δείτε τι αποκάλυψε ο αδερφός του για την υγεία του - και όλα τα υπόλοιπα θα συζητηθούν και οι σωστές αποφάσεις θα παρθούν, αφού ο ΣΚΑΙ έχει δείξει στα τόσα χρόνια πορείας του ότι μόνο επιτυχίες φέρουν οι αποφάσεις που παίρνει!

Πηγή