"Είναι γκέι...": Η αποκάλυψη παίκτρια του Power of Love για τον σύντροφο της που αποκαλύπτει το μεγάλο ψέμα!

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018

"Είναι γκέι...": Η αποκάλυψη παίκτρια του Power of Love για τον σύντροφο της που αποκαλύπτει το μεγάλο ψέμα!Γιατί αν σε θέλει η τύχη... κάποια πράγματα θα τα φέρει κοντά σου, όπως ακριβώς συνέβη και σε εμένα τις προάλλες, που δίπλα μου σε γνωστή καφετέρια κάθισε παίκτρια του Power of Love.

Loading...
Δεν θέλησα να σας γράψω αμέσως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, για να μην "καρφώσω" αμέσως το συγκεκριμένο κορίτσι ή συνδυάσετε κάποια ανάρτηση , άλλης κοπέλας - ενδεχομένως από έξοδο της- με το περιστατικό που θα σας γράψω αμέσως στο Dimis Blog.

Είμαι λοιπόν, όπως είπαμε, σε καφετέρια και απολαμβάνω τον καφέ μου μαζί με μία συνάδερφο. Δίπλα μου, μία παίκτρια του Power of Love μαζί με 3 φίλες της. Ξαφνικά, πλησιάζει την παίκτρια ένας γνωστός της, δεν ήταν θαυμαστής, γιατί μοιραζόντουσαν τα νέα τους και αρχίζει να την ρωτάει πως τα πάει μέσα στο παιχνίδι της αγάπης.

Και ενώ συζητάνε, έρχεται η ερώτηση φωτιά και η απάντηση... βόμβα! "Πως τα πας με τον....", την ρωτάει ο γνωστός της με εκείνη να απαντάει με πολύ φυσικότητα: "Καλέ είναι γκέι! Πίστεψες ότι είμαστε μαζί;", γελώντας χαριτωμένα, ενώ εγώ έχω μείνει κάγκελο δίπλα.Φυσικά, γνωρίζω τα ζευγάρια που δεν είναι αληθινά μέσα στο σπίτι της "αγάπης" και όλη αυτή η εικόνα εξυπηρετεί κάποιους συγκεκριμένους σκοπούς, όπως διαφημίσεις, followers, την παραμονή τους στο σπίτι... όμως για το συγκεκριμένο ζευγάρι, δεν το είχα ψάξει είναι η αλήθεια. Φυσικά, κάποιοι, όπως σας έχω ξαναγράψει στο Youweekly.gr, είναι βαλτοί από την παραγωγή, έχοντας συγκεκριμένο ρόλο, διαλόγους κλπ (Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ)... αλλά κουβέντα να κάνουμε, ρε αδερφέ!

Ο διάλογος αυτός που διαβάζετε στο Dimis Blog δεν παίρνει καμία διάψευση, καθώς δεν μου τον μετέφεραν, αλλά τον άκουσα η ίδια. Πόσο "αγάπη" σε αυτό το σπίτι πια;

**Οι φωτογραφίες των παικτών μέσα στο άρθρο είναι τυχαία επιλεγμένες.