Από παίκτες του «Survivor» παρουσιαστές! Ποιοι αναλαμβάνουν τη δική τους εκπομπή;

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Από παίκτες του «Survivor» παρουσιαστές! Ποιοι αναλαμβάνουν τη δική τους εκπομπή;

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΝΑ ΜΕΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
Loading...
Δεν πρόλαβε καλά-καλά να τελειώσει το «Survivor» και ήδη κάποιοι παίκτες φαίνεται πως είναι έτοιμοι να εξαργυρώσουν επαγγελματικά τη δημοφιλία που τους χάρισε το παιχνίδι όλους αυτούς τους μήνες που βρέθηκαν στον Αγιο Δομίνικο.

Πρώτος από όλους αποκαθίσταται ο κατά τα άλλα αντιπαθής Στέλιος Χανταμπάκης. Μπορεί να μην είναι από τους πλέον αγαπητούς παίκτες τόσο εντός όσο και εκτός παιχνιδιού, αλλά φαίνεται ότι το κανάλι τού Φαλήρου και συγκεκριμένα η Αλκηστις Μαραγκουδάκη αντάλλαξε τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης με την τηλεοπτική εκπομπή που ο ίδιος είχε προτείνει στον ΣΚΑΪ πριν από το «Survivor».

Τις λεπτομέρειες αλλά και όλο το παρασκήνιο της συμφωνίας αποκάλυψε η Αλκηστις Μαραγκουδάκη στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα»: «Ο Στέλιος είχε φέρει ένα πολύ ωραίο πράγμα, σπονδυλωτό, πολύ ωραίο κόνσεπτ. Το είχε φέρει πριν από το “Survivor” κι επειδή τον είχα γνωρίσει και μου άρεσε πολύ σαν προσωπικότητα, του είπα πήγαινε τώρα σε αυτό και αφού γυρίσεις θα το κάνουμε αφού τον ήθελαν και στην “Acun Media”.

Εγώ τις υποσχέσεις μου τις τηρώ και ο Στέλιος προετοιμάζεται για να το κάνουμε. Προσπαθούμε να βγει σύντομα. Αν δεν βγει τον Ιούλιο, θα βγει σίγουρα τον Σεπτέμβριο».
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Παράλληλα, είχε ακουστεί ότι τη δική της εκπομπή αναλαμβάνει στο κανάλι και η Ειρήνη Κολιδά.

Πρόκειται για μια εκπομπή που θα έχει ως βασικό πυρήνα το ευ ζην, τη διατροφή και τη γυμναστική.
Η personal trainer έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΪ και θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, Σάββατο ή Κυριακή, μέσα στο καλοκαίρι.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΟ TV24