Παντρεμένος εξομολογείται: «Ζω από το πληρωμένο σεκς - Το έκανα με τη γυναίκα μου και τον»

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Παντρεμένος εξομολογείται: «Ζω από το πληρωμένο σεκς - Το έκανα με τη γυναίκα μου και τον»Είμαστε 23 ετών, παντρεμένοι με 1.5 χρόνων γιο. Εδώ και 2 χρόνια, έχω μια φαντασίωση. Να κάνω σεκς με τη γυναίκα μου και με άλλον ένα. Η γυναίκα μου, είναι απίστευτα εμφανίσιμη, περπατάει και τρελαίνει κόσμο.
Loading...
Λοιπόν θα σας τα πω γρήγορα. Η δουλειά μου είναι να κάνω σεκς και να πληρώνομαι εδώ και 3 χρόνια. Έτσι πρότεινα στη γυναίκα μου επανειλημμένες φορές να το κάνουμε σαν επάγγελμα, ώστε να έχουμε περισσότερα λεφτά και να μπορέσουμε να νοικιάσουμε ένα πιο μεγάλο σπίτι και να ζούμε καθώς πρέπει. Έτσι έσκασε ένα ραντεβού να πάω και του πρότεινα να φέρω και μια γκόμενα μαζί και δέχτηκε. Έτσι πήγα με τη γυναίκα μου. Άρχισα να τη φιλάω, αυτός δίπλα γυμνός, άρχισα γ…….ι, καύλωσε η γυναίκα μου και της λέει:

– Θα μου τον π….. λίγο;
Αυτή πάνω στην κ…..α της δεν το σκέφτηκε καν. Όλα είχαν γίνει πολύ απότομα, του τον έπιασε και του το…. Εγώ συνέχιζα το γ…..ι. Κ……ς της λέει ύστερα από 2 λεπτά να τον …… Η γυναίκα μου είχε έρθει σε σημείο λίγο πριν χ….. από το γ……., έτσι τον……. και εκεί άρχισε το παιχνίδι.

Τη βάζω στα 4, τη γ…….. δυνατά και ο άλλος της έδινε π…. Μετά τη γυρνάω να μου παίρνει π…. Φοράει μια καπότα ο άλλος και χωρίς να ρωτήσει, χωρίς να πει τίποτα της τον ……… και αρχίζει να τη σ…… Είχαμε κ…….. όλοι. Δεν το περιμέναμε. Ο άνθρωπος ήξερε ότι η γυναίκα μου δεν το είχε ξανακάνει και γι' αυτό και ενθουσιάστηκε. Στο τέλος παιδιά τη γ…….ε κάνα 20λεπτο ασταμάτητα, σε όλες της στάσεις και τη χ…..ε στη μούρη και οι δύο. Εν τω μεταξύ η γυναίκα μου δεν πίνει τα χ….. Εκείνη τη στιγμή δεν το σκέφτηκε,, απλά άνοιξε το στόμα της και έβαλε και τα δύο π………. μέσα.

Τέλος έχουμε κάνει 4 ραντεβού σε ξενοδοχεία στην Αθήνα και πηγαίνουμε και π……ε τη γυναίκα μου. Αυτή γουστάρει παρά πολύ και δεν κρύβεται. Η φαντασίωση μου έγινε πραγματικότητα και μάλιστα βγάζουμε και κάνα ψιλό ώστε να μαζέψουμε λεφτά να κάνουμε και τον σκοπό μας πραγματικότητα.
Πηγή: tompriki.gr