Νίκος Χαρδαλιάς: Η εντυπωσιακή σύζυγος του (pic)

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021

Νίκος Χαρδαλιάς: Η εντυπωσιακή σύζυγος του (pic)

Νίκος Χαρδαλιάς: Η εντυπωσιακή σύζυγος του

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Νίκος Χαρδαλιάς θέλησε να ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο στην αγαπημένη του σύζυγο, Γιώτα, η οποία γιόρτασε σήμερα τα γενέθλιά της.

Διαβάστε παρακάτω...

Το αγαπημένο ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του σε καμία περίπτωση και μάλιστα, η σύζυγος του υφυπουργού πολιτικής προστασίας, πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου είχε πει:

«Έχει χιούμορ και είναι συναισθηματικός. Δεν έχει ελαττώματα είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Δεν πιστεύω ότι έχει ελαττώματα. Γελάει σε κάθε καλοπροαίρετη κριτική. Στις αρνητικές κριτικές στεναχωριέται και εγώ στεναχωριέμαι αλλά ξέρω πόσο σκληρά προσπαθεί ο σύζυγός μου.Θέλω να του πω καλή επιτυχία και σ ΄αγαπώ».


Νίκος Χαρδαλιάς: Η γλυκιά ανάρτησή του για τα γενέθλια της γυναίκας του

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά για τη σύζυγό του

«Να σε χαιρόμαστε ζωή μου! Να τα εκατοστίσεις, να μείνεις πάντα έτσι όπως χρόνια τώρα είσαι… Ξεχωριστή, μοναδική», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς στο Facebook του.

Νίκος Χαρδαλιάς σύζυγος


Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του ToPPost Greece. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: toppostgreece@mail.com