Ο Κώστας Νταλιάνης βγήκε από το MasterChef κι έπεσε από τα σύννεφα με αυτά που είδε

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Ο Κώστας Νταλιάνης βγήκε από το MasterChef κι έπεσε από τα σύννεφα με αυτά που είδε

Ο Κώστας Νταλιάνης βγήκε από το MasterChef κι έπεσε από τα σύννεφα με αυτά που είδε 
Δείτε τι είπε ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef.
Διαβάστε παρακάτω...
Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τη Νιόβη Καραπιπέρη έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Νταλιάνης, ο οποίος μίλησε για το στόχο που είχε μπαίνοντας στο MasterChef, ενώ τόνισε πως έπεσε από τα σύννεφα με κάποια πράγματα που είδε ότι έχουν ειπωθεί μέσα στο παιχνίδι.

Ο δικός σου στόχος ποιος ήταν όταν μπήκες στο παιχνίδι;
Δεν είχα συγκεκριμένο στόχο. Ήθελα απλώς να περνάω κάθε μέρα όσο πιο όμορφα γίνεται. Δεν είχα σκοπό να φτάσω ψηλά, ούτε να μπω στη δεκάδα ούτε τίποτα από όλα αυτά. Κάθε μέρα κοίταζα την επόμενη, τι θα προκύψει και πώς θα το ξεπεράσω. Όπως είδαμε, κάθε μέρα ήταν τελείως διαφορετική. Υπήρχαν πολλές δυσκολίες, δεν ήξερες τι θα συναντήσεις.

Αναφέρεσαι στις μαγειρικές δοκιμασίες ή σε όλα τα υπόλοιπα;
Και στη μαγειρική, αλλά και στη συμπεριφορά των παιδιών και όλα όσα γίνονταν στο παιχνίδι.

Βλέποντας πλέον αυτά που γίνονται απ’ έξω, έχεις αλλάξει γνώμη για κάποιους;
Έχω πέσει από τα σύννεφα με κάποια πράγματα που έχουν ειπωθεί, αλλά μέχρι εκεί. Ξέραμε ποιους έχουμε δίπλα μας. Απλώς με εκπλήσσει πώς γίνεται ένας άνθρωπος να χαρακτηρίζει κάποιους άλλους. Παρ’ όλα αυτά, το παιχνίδι τελείωσε και βγήκαμε έξω. Δεν ήταν αυτή η ζωή μας.
Από τη στιγμή που βγαίνεις, λοιπόν, τελειώνει κι όλο αυτό. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι το τραβάνε, γιατί θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται, αλλά από δικής μου πλευράς αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Επίσης, κάποιοι μπορεί να είχαν έναν πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα. Κρατάμε τα καλά από όσα ζήσαμε με αυτούς και προχωράμε.

Ποιον θα ήθελες να δεις νικητή;
Από τη στιγμή που έφυγε ο Ηλίας, όλα είναι πιθανά, αλλά εμείς στηρίζουμε τον Γιώργο.