Παντρεύεται αγαπημένη τραγουδίστρια την Ελληνικής showbiz

Σάββατο, 11 Απριλίου 2020

Παντρεύεται αγαπημένη τραγουδίστρια την Ελληνικής showbizΜια πολύ ευχάριστη είδηση έσκασε στην Ελληνική showbiz. Ένας γάμος πρόκειται να... ταράξει τα νέα. Αγαπημένη τραγουδίστρια του λαϊκού ρεπερτορίου παντρεύεται τον αγαπημένο της. Ο γάμος να είναι θρησκευτικός και η ίδια ανυπομονεί να γίνει το μυστήριο.
Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Χαρά Βέρρα και τον αγαπημένο της Σπύρο Κώττη. Αν όλα πάνε καλά με την πανδημία του κορωνοϊού, όπως έκανε γνωστό η ίδια η τραγουδίστρια ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

«Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε, αν όλα πάνε καλά με τις εξελίξεις λόγω κορονοϊού, τον Σεπτέμβριο στην Καβάλα, στον Κεχρόκαμπο, το χωριό του Σπύρου. Ο γάμος θα γίνει σε στενό κύκλο, όμως θα είναι παραδοσιακός με τοπικά έθιμα του χωριού» δήλωσε στην εφημερίδα Secret και τη Σάσσα Σταμάτη η Χαρά Βέρρα

Ο Σπύρος Κώττης αρχικά ήταν μαέστρος της ωστόσο, στη συνέχεια έγινε μάνατζέρ της αφού είναι εκείνος που αναλαμβάνει τον προγραμματισμό και τις συνεργασίες της. «Είμαστε μαζί με τον Σπύρο επτά χρόνια. Ήταν ο μαέστρος στην ορχήστρα μου και ήρθαν τα πράγματα έτσι να είμαστε μαζί. Πλέον ο Σπύρος είναι τα πάντα στη ζωή μου» .

Παντρεύεται η Χαρά Βέρρα