Τα πήραν οι κριτές του MasterChef με το ψέμα του Γιώργου Λασκαρίδη! (VIDEO)

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Τα πήραν οι κριτές του MasterChef με το ψέμα του Γιώργου Λασκαρίδη! (VIDEO)

 

Τι προσπάθησε να κρύψει ο διαγωνιζόμενος στο Τεστ Δημιουργικότητας;

Τι κι αν ο Γιώργος Λασκαρίδης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το τελευταίο δευτερόλεπτο στο Τεστ Δημιουργικότητας, οι κριτές του MasterChef έγιναν έξαλλοι με τον νεαρό διαγωνιζόμενο και την τακτική να “κρύψει” την αλήθεια από εκείνους.
Διαβάστε παρακάτω...
Πιο συγκεκριμένα, ενώ το Τεστ Δημιουργικότητα ολοκληρώθηκε, αντί να αφήσει άθικτο τον πάγκο του, ο Γιώργος Λασκαρίδης επέλεξε να προσθέσει… την τελευταία πινελιά στο πιάτο!

“Άρα μας λες πως αργότερα, που είχες ηρεμήσει, συνειδητοποίησες το πόσο φάουλ ήταν το φάουλ που έκανες… Δεν είναι το φύλλο καπουτσίνο, είναι η στάση που κρατάει κάποιος. Αυτή η αντανακλαστική κίνηση που επίτηδες ρώτησα αν την έκανες. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω” σημείωσε με νόημα ο Σωτήρης Κοντιζάς προς τον διαγωνιζόμενο του MasterChef.

“Ένα πράγμα που είναι μη διαπραγματεύσιμο είναι το αδιάβλητο του διαγωνισμού σε ότι έχει να κάνει με τους κανόνες, το πλαίσιο, την αλήθεια και το δίκαιο. Και εμείς είμαστε εδώ, ένα, για να κρίνουμε τα φαγητά και επίσης για να προστατεύουμε αυτό το πλαίσιο και τους κανόνες για εσάς” συμπλήρωσε σε αυστηρό τόνο ο σεφ και κριτής του MasterChef.

Μια άτυχη ομολογουμένως στιγμή που είχε ο Γιώργος Λασκαρίδης στον διαγωνισμό…