Θα τρελαθείς με την κίτρινη πολυθρόνα της Βάσως Λασκαράκη

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Θα τρελαθείς με την κίτρινη πολυθρόνα της Βάσως ΛασκαράκηΜοντέρνα και άνετη!

Θα τρελαθείς με την κίτρινη πολυθρόνα στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου. Είναι ιδιαίτερη και δίνει ένα μοντέρνο στυλ μέσα στο χώρο, ενώ κλέβει την παράσταση με το χρώμα της.

Η ηθοποιός όπως και όλοι μας ακολουθεί τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και μένει μέσα στο σπίτι για να προστατεύσει την ίδια, το παιδί αλλά και τους γύρω της από την εξάπλωση της πανδημίας που πλήττει αυτή την στιγμή τον πλανήτη.

Η ίδια περνάει πολύ χρόνο με τα δικά της πρόσωπα παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πλέον όμως έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για να περνάει ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί τους και περνάνε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Η κίτρινη πολυθρόνα της Βάσως Λασκαράκη μας τρέλανε

Η ηθοποιός, όπως και όλοι μας ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της, τώρα που δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε και είμαστε όλη μέρα διαρκώς μέσα σε αυτά, με αποτέλεσμα να βρίσκουμε δημιουργικούς τρόπους να περάσει η ώρα.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους. Δείτε εδώ και τις τσαχπινιές που της έκανε η Εύα

Χθες η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της και το μάτι μας αμέσως έπεσε στην κίτρινη πολυθρόνα της.

Η ίδια διαθέτει γούστο και όπως διακρίνουμε στο σπίτι της μέσα, διατηρεί μια απλή αλλά αρκετά μοντέρνα διακόσμηση σε γηίνους τόνους

Δείτε την πολυθρόνα:

Βάσω Λασκαράκη σπίτι