Αλλαγές για το Survivor Πανόραμα! Το νέο πλατό και η ανακοίνωση της παρουσιάστριας! (Βίντεο)

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Αλλαγές για το Survivor Πανόραμα! Το νέο πλατό και η ανακοίνωση της παρουσιάστριας! (Βίντεο)


Όπως κάθε απόγευμα έτσι και σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και φανατικών του Survivor!

Loading...
Σήμερα λοιπόν καλεσμένοι την εκπομπή της βρέθηκαν δύο παίκτες που ήρθαν πολύ κοντά στο παιχνίδι και έγιναν πολύ καλοί φίλοι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης!

Αυτό όμως που μας έκανε πραγματικά εντύπωση είναι η ανανέωση που επήλθε στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα», η οποία πλέον ονομάζεται σκέτο «Πανόραμα» και δεν προβάλλεται μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο πλατό, όπως είχαμε συνηθίσει, αλλά προβάλλεται από το πλατό του Σκάι που βγαίνουν όλες οι εκπομπές!

Νέοι τίτλοι αρχής, νέο λογότυπο αλλά και νέα «διακόσμηση» στο καινούριο πλατό! Η Ελεονώρα Μελέτη μόλις έκανε την έναρξη της εκπομπής της είπε: «Αν νομίζεται ότι επειδή τελείωσε το survivor, εμείς θα κλείσουμε τον κύκλο των επαφών μας με τους πρωταγωνιστές κάνετε λάθος! Μέσα από το καινούριο μας πλατό θα συνεχίσετε να τους απολαμβάνετε», δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όλες τις αλλαγές στο βίντεο που ακολουθεί: