Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

DWTS: Η νέα μεγάλη αποτυχία του Ant1! Γιατί δεν βλέπετε το show;Κάτι συμβαίνει στο "Βασίλειο του Αμαρουσίου"... Η μία αποτυχία διαδέχεται την άλλη σε χρόνο μηδέν! Το νέο μεγάλο στοίχημα του Ant1 ήταν το πανάκριβο και πετυχημένο παγκοσμίως DWTS.

Έλα όμως που ένα πρόγραμμα απόλυτα πετυχημένο, που στο παρελθόν έχει χαρίσει 30άρια και 40άρια, κατάφεραν φέτος να το στείλουν στα τάρταρα της τηλεθέασης ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό που ο Αnt1 έχει και μια αδυναμία.

Πιο αναλυτικά, το DWTS πήρε την πρωτιά στο γενικό σύνολο με 21,9%, μια ανάσα από το Master Chef (20,3%) και το Φως στο Τούνελ (19,8%). Νωρίτερα στον Alpha, η "Μουρμούρα" σημείωνε 18,5% και το τηλεπαιχνίδι "Νότα Μία Βραδιάτικα" υποχωρούσε στο 11,4%. Μετά τις 22.30, τα ηνία στο Star πήρε η ταινία "Τιτανικός" που στο σύνολο συγκέντρωσε 17,7%. Οριακά δηλαδή στο γενικό σύνολο πέρασε μπροστά το DWTS το Master Chef!
Διαβάστε παρακάτω...
Αν εξετάσει όμως κανείς τις νεανικές ηλικίες, εκεί η κατάταξη αλλάζει και ο ανταγωνισμός γίνεται πιο έντονος. Το Master Chef έκλεισε με ποσοστό 27,6%, με τον Τιτανικό να παίρνει τη σκυτάλη με 23,8% στις ηλικίες 15-44. Στο ίδιο κοινό το Dancing With The Stars κατέγραψε 19,6% και το Φως στο Τούνελ 17,6% αντίστοιχα. Το πρόγραμμα του Alpha πριν την Αγγελική Νικολούλη κατετάγη ως εξής: Η σειρά "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα" σημείωσε 22,7% και το "Νότα μία βραδιάτικα" 13,9%.


Αυτο με αλλα λόγια για το DWTS ειναι αληθινός "Τιτανικός". Τι φταίει λοιπόν; Πως γίνεται ένα κανάλι με τόσο μεγάλη επιτυχία να κάνει τόσο μεγάλα και σοβαρά λάθη. Τι να θυμηθούμε για φέτος; Το NOMADS; Εδώ μιλάμε και για οικονομική καταστροφή. Το κανάλι μπήκε μέσα με τα μπούνια.

"Παρθένα ζωή" άλλη μεγάλη επιτυχία άκλαυτο, ούτε 13%... καταστρέφει και το δελτίο ειδήσεων!
Late night, Λιάγκας! Εδώ δεν μιλάμε για τραγωδία στην τηλεθέαση, μιλάμε για κωμωδία! Τι φταίει λοιπόν; Άγνωστο...


Ένα είναι σίγουρο! Ο υπεύθυνος προγράμματος, Γιάννης Λάτσιος έχει μεγάλες ευθύνες, κατά την γνώμη μας, ο συγκεκριμένος άνθρωπος που ήρθε ως σωτήρας στο κανάλι το οδηγεί μαθηματικά μακριά από την κορυφή. Όπως φαίνεται το συγκεκριμένο στέλεχος προάγει το συμφέρον φίλων και γνωστών και λιγότερο το συμφέρον του καναλιού, τουλάχιστον έτσι φαίνεται, μπορεί και να μην είναι! Τεράστιο παράδειγμα το DWTS: Έβαλε στην επιτροπή ανθρώπους ,που πλέον δεν έχουν κανένα "γκελ" στον κόσμο και πιθανόν να συγκεντρώνουν την αντιπάθεια του κόσμου. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι πλέον για την ελληνική τηλεόραση καμένο χαρτί...Το ίδιο συμβαίνει και για την Ελεονώρα Μελέτη... καλώς η κακώς είναι το χθες!

Οι δυο πρώην παρουσιαστές και νυν μέλη επιτροπής δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στο κοινό. Τώρα αν δίπλα τοποθετήσετε την "ψυχρή" κούκλα Αραβανή, που όμως είναι άνευρη και κάτι επιλογές στους διαγωνιζόμενους που είναι ξεχασμένοι, καταλαβαίνετε εύκολα γιατί το DWTS πάει άπατο και το περνάει ακόμη και ο Τιτανικός!

Το νέο στοίχημα του Ant1 και του Γιάννη Λάτσιου είναι το νέο show με Μουτσινά και την κυρία , Ρουκ Ζουκ, Ζέτα Μακρυπούλια....Αν αποτύχει και αυτή η προσπάθεια στο prime time τότε οι πολλές συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις και οι ατυχίες δεν είναι τυχαίες! Ο νοών νοείτω...
Βέβαια υπάρχει και μια μεγάλη επιτυχία στο κανάλι και πρόκειται για την τουρκική σειρά Anne, με πολύ χαμηλό κόστος, η οποία κατάφερε να επιβιώσει απέναντι και από το Survivor και μονοπωλεί το ενδιαφέρον.
Φυσικά, ο Γιάννης Λάτσιος είναι πολύ έμπειρος στον κλάδο του και στο βιογραφικό του έχει τεράστιες επιτυχίες. Είναι μέχρι να δει πραγματικά, ποια πρόσωπα πουλάνε και ποια όχι... Ποια πρόσωπα τα βοήθησε ένα concept για να φανούν (βλ.Αρβανή) και ποια πρόσωπα φαίνονται από μόνα τους! Το σίγουρο είναι πως θα βρει τον δρόμο... όπως κάθε φορά!


Προτεινόμενες σελίδες: Ολυμπιακός - Ειδήσεις | League-News.gr | RedEarth | Άλλες