Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

«Δεν θα το συζητήσω αυτό τώρα!» Κάγκελο η Καινούργιου από την ερώτηση δημοσιογράφου! Η αποκάλυψή της για το υπερβολικό Photoshop! (Βίντεο)


Στο λαμπερό πάρτι του Youweekly βρέθηκε χτες βράδυ η Κατερίνα Καινούργιου…

Διαβάστε παρακάτω...


Η λαμπερή παρουσιάστρια δεν δίστασε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και να μιλήσει για όλους και για όλα.

«Είναι απίστευτο που το Youweekly είναι πρώτο σε πωλήσεις, χαίρομαι να συνεργάζομαι μαζί τους, συγχαρητήρια στον κύριο Δούση, πολλές αποκλειστικότητες και πολλά εξώφυλλα να ευχηθώ! Έχει συμβεί πολλές φορές σε φωτογραφίες, και δεν λέω για το You, και λάθος Photoshop, και με έχουν παραμορφώσει, και τους το λέω.

Πολλές φορές έχουμε φτάσει να είμαστε και πρώτοι. Χαίρομαι πολύ για αυτό που έχουμε καταφέρει φέτος, πραγματικά έχω αγαπήσει πιο πολύ από κάθε χρονιά αυτό που κάνω φέτος, νομίζω του χρόνου θα πάμε ακόμη καλύτερα. Κάθε χρονιά κάνω απολογισμό, άκουσα και δούλεψα πολύ φέτος! Μου ταίριαζε πιο πολύ αυτή η εκπομπή από τις άλλες φέτος, ίσως να είμαι για πρωινά.

Θα υπάρχουν αλλαγές σήμερα, θέλει τονωτικές ενέσεις και να ανανεωθεί η εκπομπή. Δεν θα το συζητήσω καθόλου αυτό τώρα εδώ, καθόλου! Χάζεψες; Είναι δυνατόν να μου το ρωτάτε αυτό από τη δική μου εκπομπή;» είπε έκπληκτη όταν έλαβε ερώτηση από δικό της δημοσιογράφο για το περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη και την παρεξήγηση που ακολούθησε. Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί:Προτεινόμενες σελίδες: Ολυμπιακός - Ειδήσεις | League-News.gr | RedEarth | Άλλες