Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Πόλεμος στα Mad! Ο άγριος καυγάς της Πάολα με τους συντελεστές στα παρασκήνια, οι απειλές για αποχώρηση και το κόψιμο από την τηλεοπτική αναμετάδοση! (Βίντεο)

 

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία της Πάολας από τα βραβεία Mad, όπως μεταδόθηκαν προχτές το βράδυ από τον Alpha.

Διαβάστε παρακάτω...


Η τραγουδίστρια, παρ’ ότι έκανε διπλή εμφάνιση, και παρέλαβε βραβείο, στην κυριολεξία, κόπηκε στο μοντάζ, κάνοντας όλους να αναρωτηθούν τι συνέβη!

Όπως αποκάλυψε η Ανθή Βούλγαρη στο «Φτιάξε καφέ», η τραγουδίστρια, ενώ επρόκειτο να λάβει δύο βραβεία, ενημερώθηκε ότι τελικά θα παραλάβει μόνο ένα, καθώς αποφασίστηκε να λάβει βραβείο και η Νατάσα Θεοδωρίδου, με αποτέλεσμα να γίνει μεγάλη φασαρία στα παρασκήνια των βραβείων!

Η τραγουδίστρια απείλησε με αποχώρηση, τελικά ανέβηκε στη σκηνή, όπου και πάλι ενοχλήθηκε λόγω ενός τεχνικού προβλήματος, και το Mad, που έχει στηρίξει την τραγουδίστρια, αποφάσισε να κόψει την εμφάνιση, αλλά και τη βράβευσή της, από την τηλεοπτική αναμετάδοση της βραδιάς.

Κατόπιν τούτων, η εταιρεία θα βγάλει επίσημη ανακοίνωση για το τι έχει συμβεί, ενώ οι συνεργάτες της ανακοίνωσαν στην εκπομπή ότι δεν θέλουν να ξανασυνεργαστούν με το συγκεκριμένο κανάλι!  

Δείτε όλο το παρασκήνιο στο βίντεο που ακολουθεί:


Προτεινόμενες σελίδες: Ολυμπιακός - Ειδήσεις | League-News.gr | RedEarth | Άλλες