Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε τις αλλαγές στην εκπομπή της! Η απίστευτη αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα…(Βίντεο)


Τέσσερα χρόνια επιτυχίας έκλεισε το περιοδικό YouWeekly και το γιόρτασε χθες με ένα συγκλονιστικό πάρτι στο Ακρωτήρι!

Διαβάστε παρακάτω...


Καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και άλλοι πολλοί έδωσαν το παρόν και διασκέδασαν μέχρι τελικής πτώσης!

Ανάμεσα σε αυτούς και η Φαίη Σκορδά, η οποία μίλησε στην κάμερα του Youweekly.gr και δεν δίστασε να αναφερθεί στις αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή της αλλά και στον Γιώργο Λιάγκα!

Συγκεκριμένα είπε: «Χρόνια πολλά σε ένα περιοδικό που ξεκίνησε σε περίοδο κρίσης και τα καταφέρνει πολύ καλά! Να ευχηθώ τα καλύτερα!

Θα κάναμε τηλεοπτικό απολογισμό αν δεν είχαμε πάρει παράταση, κανονικά τελειώναμε 30 του μηνός, τελειώνουμε την Παρασκευή! Κάθε χρόνο λέω το ίδιο γιατί έτσι λειτουργώ, ότι μέχρι και την τελευταία εκπομπή είμαστε εκεί, δεν επαναπαυόμαστε, οπότε ο απολογισμός θα γίνει μετά την Παρασκευή ήρεμα!

Το Πρωινό έχει μια σταθερή δομή, θα παραμείνει η μαγειρική, τα άστρα του και να λέμε ότι θα γίνουν αλλαγές θα είναι συγκεκριμένη μια δομή! Πρόσφατα κάναμε μια συνάντηση στο σπίτι μου με τα παιδιά από την ομάδα μου και σκεφτήκαμε κάποιες ωραίες αλλαγές, αλλά στα πλαίσια του Πρωινού, μην περιμένετε κάτι διαφορετικό! Για την ομάδα που είναι μπροστά θα το δούμε αφού τελειώσει η εκπομπή! Κάθε χρόνο γίνονται κάποιες αλλαγές!

Ο Γεωργαντάς δεν μου είπε τι έγινε με την Πάολα στα Mad αλλά το σέβομαι, όπως κι εγώ δεν θα ήθελα πράγματα που γίνονται στην εκπομπή να βγαίνουν έξω, ο Θέμης δεν δίνει δικαιώματα και για αυτό τον αγαπούν όλοι», δήλωσε χαρακτηριστικά και όταν ρωτήθηκε για την παρουσία του Γιώργου Λιάγκα στο Πόρτο Χέλι απάντησε αμήχανα:

«Είναι σπουδαίο να είσαι γονιός και εμείς χαιρόμαστε τα παιδάκια μας»! Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:Προτεινόμενες σελίδες: Ολυμπιακός - Ειδήσεις | League-News.gr | RedEarth | Άλλες