Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Αγνώριστη! Δείτε πώς είναι σήμερα η Μαρία Σινιώρη! Η νέα ζωή του κοριτσιού του καιρού! (Βίντεο)


Η Μαρία Σινιώρη υπήρξε, μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες δελτίων καιρού στην ελληνική τηλεόραση. Έχοντας αποσυρθεί εδώ και χρόνια από την τηλεόραση, μίλησε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, για τη νέα της ζωή.

Διαβάστε παρακάτω...


«Υπάρχουν πολύ ωραίες παρουσιάστριες, δεν νομίζω ότι έχω λείψει. Μου λείπει η εργασιακή ρουτίνα που είχα και οι συνεργάτες μου, αλλά οκ, πάμε για άλλα! Ασχολιόμουν με το μέρκετινγκ, και πήγα για δοκιμαστικά, και το πρώτο δελτίο μου που έπαιξε ήταν ένα δοκιμαστικό που είχα κάνει.

Ήμουν υπερκινητική, δεν με καταπίεσαν ποτέ, και για αυτό αγαπήθηκε και τόσο.
Η Έλλη Στάη μου λείπει από την τηλεόραση, μου αρέσουν Χατζηνικολάου και Ευαγγελάτος. Η Ρούλα και η Λάσπα μου λείπουν! Είμαι της παλιάς σχολής. Δεν θα παρουσίαζα πρωινό, εγώ ήθελα να παρουσιάσω κάτι άλλο, που δεν γίνεται στην ελληνική τηλεόραση, ήθελα να κάνω μια εκπομπή με ταξίδια, με λίγο γευσιγνωσία, με λίγο extreme sports, δεν θέλω καθόλου gossip.

Τώρα ασχολούμαι με αυτό που σπούδασα, το μάρκετινγκ, κάνω μάρκετινγκ και επικοινωνία σε μία εταιρεία. Υπάρχουν κι άλλοι έρωτες πέραν της τηλεόρασης» είπε μεταξύ άλλων. Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:Προτεινόμενες σελίδες: Ολυμπιακός - Ειδήσεις | League-News.gr | RedEarth | Άλλες