Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

«Έχουν τρελαθεί! Ο Σπαλιάρας είναι…» Άγριο κράξιμο του Πρωινού για τον καυγά στο Survivor! Η αποκάλυψη της Σταμάτη για τους κοιλιακούς παίκτη!

 

Στο Πρωινό σχολίασαν τις εξελίξεις στο Survivor, με επίκεντρο φυσικά τον άγριο καυγά στο αγώνισμα, και τα σχόλια ήταν αρκούντως καυστικά.

«Πέσανε οι μάσκες! Κούγκι χτες το βράδυ! Μάλλον είπε ψέματα ο Σπαλιάρας» είπαν Τσουρός και Κωνσταντινίδης, με τον τελευταίο να προσπαθεί να τον δικαιολογήσει. «Εντάξει, ήταν πολύ έξυπνη τακτική!» σχολίασε ο Θέμης Γεωργαντάς. Στο βίντεο που προβλήθηκε στο Πρωινό επισημάνθηκαν οι ανακολουθίες στα λεγόμενα του μισθοφόρου, ο οποίος άλλα λέει αρχικά και άλλα υποστηρίζει κατόπιν.


Αμέσως μετά, τα σχόλια άναψαν: «Οι άνθρωποι με τα λευκά ρούχα έρχονται να σας πάρουν όλους από τον Άγιο Δομίνικο! Έχουν τρελαθεί! Δεν δικαιολογείται η υστερία αυτή!» είπαν Σάσα και Θέμης. «Ο Σπαλιάρας είναι το παλτό των Μαχητών!» σημείωσε ο Κώστας Τσουρός, προκαλώντας τα γέλια των υπολοίπων. Η Φαίη διαφώνησε και ζήτησε να ετοιμαστεί βιντεάκι με το πώς ήταν αγωνιστικά ο Σπαλιάρας, εν σχέσει με τα κορίτσια.

«Η Λάουρα τόσο καιρό δεν έπαιζε με κάποια πρόφαση, και κανείς δεν έλεγε τίποτα!» σημειώθηκε επίσης από την εκπομπή. «Επειδή όλα τα αγόρια ζηλεύουν τους κοιλιακούς, κάποιος άντρας στο Survivor έχει κάνει πλέγμα στους κοιλιακούς! Είναι μια τεχνική για να φαίνεσαι φέτες, μελανιάζεις δυο μήνες και φαίνονται πάντα έτσι! Πριν λίγες μέρες το έμαθα!» αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:


Προτεινόμενες σελίδες: Ολυμπιακός - Ειδήσεις | League-News.gr | RedEarth | Άλλες