Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Survivor Αποκάλυψη! Η οικειοθελής αποχώρηση του Γιώργου Αγγελόπουλου που δεν έμαθε κανείς! Ποιος τον κράτησε στο παιχνίδι….Όπως γνωρίζετε το youweekly.gr, έχει εσωτερική πληροφόρηση από το Survivor και προσπαθούμε να μαθαίνουμε όλες τις εξελίξεις του παιχνιδιού, είτε αυτές που θα δούμε, είτε όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες…


Μία πληροφορία ήρθε σήμερα στα γραφεία μας, η οποία φέρνει τα πάνω κάτω. Διαβάστε παρακάτω…

 Το τελευταίο διάστημα, συγκεκριμένα τις τελευταίες 2 εβδομάδες, βλέπουμε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη αναστάτωση στους παίκτες.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Αγγελόπουλος φαίνεται τρομερά εκνευρισμένος, να φωνάζει, να πετάει πράγματα… Φυσικά όπως σας γράψαμε στο Youweekly.gr και στο Dimisblog αυτές είναι υπερβολές της παραγωγής, δείχνοντας απομονωμένα αποσπάσματα!

Ένα περιστατικό όμως μας μετέφερε η πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο, την οποία δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πριν 10 μέρες ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι…

Συγκεκριμένα ο παίκτης, όταν άρχισαν οι «Διάσημοι» και έχαναν τα φαγητά και υπήρχε ένταση και πίεση από τους συμπαίκτες του και το όλο κλίμα, ο ίδιος ένιωθε ότι έχει αρχίσει και χάνει την ψυχραιμία του με αποτέλεσμα να κάνει κακό στον εαυτό του αλλά και να μην αποδίδει στα αγωνίσματα, με αποτέλεσμα… διαβάστε την συνέχεια εδώ.


Προτεινόμενες σελίδες: Ολυμπιακός - Ειδήσεις | League-News.gr | RedEarth | Άλλες