Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Survivor - αποκάλυψη: Γιατί επέλεξαν τον Τανιμανίδη για παρουσιαστή του ριάλιτι!Στο γιατί επελέγη ο Σάκης Τανιμανίδης για να παρουσιάσει το Survivor αναφέρθηκε η διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη.
Διαβάστε παρακάτω...


Στο γιατί επελέγη ο Σάκης Τανιμανίδης για να παρουσιάσει το Survivor αναφέρθηκε η διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Σε συνέντευξή της στο People, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη εξομολογείται πως ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν ο μοναδικός παρουσιαστής που είχε στο μυαλό της για το Survivor, ενώ παράλληλα περιγράφει την πρώτη τους συνάντηση, που έγινε κατά τύχη στο εξωτερικό.

«Τον Σάκη τον γνώρισα τυχαία τον περασμένο Οκτώβριο στις Κάννες. Όταν τον είδα, λοιπόν, στις Κάννες τού είπα πως θέλω να παρουσιάσει το Survivor. Ήταν πολύ διστακτικός στο να αναλάβει την παρουσίαση ενός concept που δεν είναι δικό του, καθώς το World Party που παρουσίαζε στον Alpha ήταν δικής του παραγωγής και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ανησυχούσε. Επιπλέον, δεν ήταν σίγουρος πως ήθελε να έχει τόσο συχνή τηλεοπτική παρουσία.

Όταν τον φώναξα στο γραφείο και μιλήσαμε, καταλάβαμε και οι δύο πως αυτός θα είναι ο παρουσιαστής. Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να τον γνωρίσουμε στην Acun Medya. Πλέον, είμαι βέβαιη πως του αρέσει και θα είναι ο παρουσιαστής και στο επόμενο Survivor. Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω πως δεν έγινε ποτέ πρόταση παρουσίασης ούτε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά ούτε και στον Γιώργο Μαυρίδη»


Προτεινόμενες σελίδες: Ολυμπιακός - Ειδήσεις | League-News.gr | RedEarth | Άλλες