Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Survivor αποκλειστικό! Όλο το Ελληνοτουρκικό γλέντι που δεν θα δείξει ποτέ ο Σκάι! (Βίντεο)

 

Έναν φιλικό αγώνα μεταξύ Survivor Ελλάδας και Survivor Τουρκίας παρακολουθήσαμε τις τελευταίες ημέρες μέσα από την συχνότητα του Σκαι.

Διαβάστε παρακάτω...


Το έπαθλο που θα κέρδιζε η νικήτρια ομάδα ήταν, εκτός από ένα εβδομαδιαίο ταξίδι κι ένα μεγάλο τραπέζι με μπόλικο φαγητό υπό την μουσική υπόκρουση του Φαίδωνα.

Μετά από συνεννόηση της παραγωγής και των παικτών, είδαμε πως ανεξαρτήτως του αποτελέσματος και οι δυο ομάδες θα απολάμβαναν το γλέντι αυτό!

Ωστόσο, περιμέναμε κι εμείς να μας δείξουν τι συνέβη εν τέλει στο περιβόητο αυτό γλέντι και ο Σκαι μας «γλέντησε» κανονικά προβάλλοντας ένα βίντεο 2 λεπτών από το πολυπόθητο αυτό γλέντι!

Ομως, εμείς εδώ στο Youweekly.gr σας παρουσιάζουμε ΌΛΟ το ελληνοτουρκικό γλέντι και τα «ευτράπελα» που έγιναν!

Αρχικά, το τραπέζι με τα φαγητά είχε τα πάντα! Οι πεινασμένοι παίκτες προφανώς έφαγαν και το χάρηκε η ψυχή τους!

Εμείς εχθές εδώ στο Youweekly.gr σας είχαμε γράψει για το φλερτ μεταξύ Βασάλου και Τουρκάλας παίκτριας και το χαστούκι που έφαγε ο καημένος όταν της προσέφερε ένα λουλουδάκι.


Αυτή τη φορά το Youweekly.gr που σας παρουσιάζει βίντεο ντοκουμέντο με όλο το ελληνοτουρκικό γλέντι σας αποκαλύπτει και το φλερτ της Σάρας Εσκενάζυ με… διαβάστε την συνέχεια του άρθρου εδώ!Προτεινόμενες σελίδες: Ολυμπιακός - Ειδήσεις | League-News.gr | RedEarth | Άλλες