Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

Survivor: Αυτή Είναι η Πραγματική Αιτία που όλα τα Spoiler Έπεσαν Έξω στο Χθεσινό Αγώνισμο!Πρέπει νομίζω να το παραδεχτούμε… εχθές ξεφτιλίστηκαν οι διαρροές σε όλο το διαδίκτυο, ακόμη και τα μεγαλύτερα site της Ελλάδας, τα πιο σοβαρά έγραψαν για spoiler, ότι δηλαδή η Ελλάδα κερδίζει με 10-8 τους Τούρκους αλλά… όλοι πέσαμε έξω!

Διαβάστε παρακάτω...


Όπως έγραψε και το athensmagazine.gr, και συμφωνούμε πολύ εμείς , πέσαμε σε μια καλοστημένη παγίδα που μας έστησαν από τον ΣΚΑΙ και την παραγωγή του Survivor.

Σήμερα, θα σας αποκαλύψουμε, λοιπόν, τι ακριβώς έγινε και πως ακριβώς κατάπιαμε το δόλωμα αμάσητο και εκτεθήκαμε στους αναγνώστες μας!

Περίπου εδώ 30 ημέρες έχει ξεκινήσει ένας ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στην παραγωγή του Survivor και τα site που βγάζουν διαρροές, ενημερώνοντας τον κόσμο για το τι ακριβώς θα γίνει στο παιχνίδι.
Σε αυτό τον πόλεμο άλλες φορές κερδίζουμε κι άλλες φορές χάνουμε. (τις περισσότερες όμως κερδίζουμε!)


ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΙΛΕΡ ΤΟΥ 10-8;
Όλα ξεκίνησαν από την Εκπομπή της Λαμπίρη (Μπίρι Μπίρι) όπου εκεί η δημοσιογράφος Κλεοπάτρα Πατλάκη έδωσε τη διαρροή ότι κερδίζει Ελλάδα 10-8.

Μετά από αυτό έδωσε όμως ότι όχι μόνο κερδίζουν οι έλληνες με 10-8 αλλά… θα υπάρξει και τρίτος αγώνας όπου θα κερδίσουν και πάλι οι Έλληνες παίκτες και θα κάνουν το σκορ 2-1 με τους Τούρκους!  

Δείτε εδώ το βίντεο

Πώς την πάτησε όμως η συγκεκριμένη δημοσιογράφος; Που φυσικά δεν φταίει (όλοι κάνουμε λάθη);
Σε αυτόν τον ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ παραγωγής survivor και ΣΚΑΙ, με τους ανθρώπους που βγάζουνε διαρροές έγινε το παρακάτω colpo grosso που θυμίζει μυστικές υπηρεσίες, κατασκοπία και διπλούς πράκτορες!
Με κάποιον τρόπο, που ακόμη δεν ξέρουμε, εντοπίστηκε ο άνθρωπος ο οποίος έδινε τις διαρροές στην Κλεοπάτρα Πατλάκη.
Εργαζόμενος μέσα απο την παραγωγή του Survivor. Τι έκαναν λοιπόν;Προτεινόμενες σελίδες: Ολυμπιακός - Ειδήσεις | League-News.gr | RedEarth | Άλλες