Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Survivor: Θρίλερ με τον χώρο διεξαγωγής του μεγάλου τελικού! Τα 3 νησιά που διεκδικούν τον «τίτλο»Άγνωστο μέχρι σήμερα το που ακριβώς θα διεξαχθεί ο τελικός του παιχνιδιού επιβίωσης του Σκαι.

Διαβάστε παρακάτω...


Η ημέρα που θα μάθουμε ποιος θα είναι επιτέλους ο μεγάλος νικητής του Survivor δεν απέχει πολύ. Το περίεργο είναι ότι το μέρος δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί, είναι η Μεσσηνία και το πολυτελές Costa Navarino, η Ρόδος αλλά και η Λέσβος.

Πριν από μερικές μέρες το lesvospost.com είχε γράψει ότι το τελικός του παιχνιδιού πιθανότητα θα διεξαχθεί στη Λέσβο. Πριν μερικό καιρό, μάλιστα, οι τοπικές αρχές έκαναν μια συνάντηση με το ζεύγος Σεβντά και Τζαν Ελγκίζ, οι οποίοι είμαι λάτρεις του νησιού και γνωρίζουν τον παραγωγό του Survivor, Ατσούν Ιλιτσαλί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του lesvospost.com, τότε ο Ελγκίζ είχε επικοινωνήσει με τον Ιλιτσαλί, που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, για να του μεταφέρει την πρόταση και ο Τούρκος παραγωγός φέρεται να είδε θετικά το ενδεχόμενο.


Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα kalloninews, η Seda θα βρεθεί στο ελληνικό νησί την Πέμπτη (25.05.2017) και το επικρατέστερο μέρος είναι ο τελικός να γίνει στη Σκάλα Καλλονής.
Φυσικά, όμως, ως πρώτη επιλογή, η Ρόδος, είναι ακόμη στην λίστα.


Πηγή:via
Προτεινόμενες σελίδες: Ολυμπιακός - Ειδήσεις | League-News.gr | RedEarth | Άλλες