Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Η πρώην σύζυγος του Μιχάλη Μουρούτσου «ξεσκίζει» τόσο εκείνον όσο και τη Λάουρα! Δεν του χαρίστηκε και τον έδωσε στεγνά: «Ήρθε το παιδί μου κλαίγοντας και μου είπε ότι…» (Βίντεο)


Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε η Αναστασία Περράκη, πρώην σύζυγος του Μιχάλη Μουρούτσου, σε μία συνέντευξη-κόλαφο για τη σχέση τους και το παιδί τους, αλλά και με αναφορές στο Survivor και τη Λάουρα Νάργες!

Διαβάστε παρακάτω...


«Προσπαθώ να γυμνάζομαι, κάνω πιλάτες τρεις φορές την εβδομάδα. Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαστε δύο χρόνια μαζί με τον σύντροφό μου, είναι μικρότερος, δεν το επιδίωξα, έτυχε, έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο με τον Μιχάλη, δεν θα σου πω τους λόγους, είναι πολύ προσωπικοί, αλλά δεν έχουμε μπει καν σε διαδικασία γαι το διαζύγιο, έχει παγώσει.

Είμαστε σε τυπική φάση, όσον αφορά το παιδί, τίποτα άλλο. Έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης, ακόμη και στο παιδί, έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις, γιατί όταν ανοιγόμαστε, υπάρχουν προστριβές ακόμη! Θεωρώ ότι είναι καλά με τη Λάουρα, δεν μου πέφτει λόγος σε αυτό, στο μόνο που μου πέφτει είναι η σχέση μου με το παιδί, από τη στιγμή που είναι χαρούμενο, μένω εκεί!

Ήρθε μια μέρα από το σχολείο, και είπε ότι ένα παιδάκι της είπε ότι η μαμά της συμμετέχει στο Survivor, ήρθε κλαίγοντας και λέγοντας γιατί να μου το πει αυτό, δεν είναι αυτή η μαμά μου, της το πέρασα ότι δεν έγινε και κάτι, και να μη δίνει σημασία, οι φίλες σου ξέρουν ποια είναι η μαμά σου, δεν το έβλεπε το παιχνίδι στο σπίτι μας! Ούτε εγώ, δεν μου άρεσε, η επιβίωση είναι εδώ που ζούμε, και όχι μέσα σε ένα παιχνίδι, δεν μπορώ να βλέπω αυτούς τους ανθρώπους να μάχονται για μία τυρόπιτα, και μάλιστα να πληρώνονται και για αυτό, δεν ξέρω ούτε καν πόσοι είναι!» κατέληξε το μοντέλο.

Αμέσως μετά, ακολούθησε έντονη συζήτηση στο Πρωινό, με τα επιχειρήματα να δίνουν και να παρίνουν: «Τώρα θα έλεγα κι εγώ, τι τη νοιάζει, αφού έχει προχωρήσει τη ζωή της. Αν σε νοιάζει ακόμη και σε ενοχλεί, θεωρητικά θα έπρεπε να λες να είναι καλά! Όσο και να λέμε, δεν είμαστε μέσα, οι γονείς προσπαθούν, αλλά είναι μία δύσκολη κατάσταση, μία μεταβατική κατάσταση, για κάποιους μπορέι να γίνει με πιο εύκολο ή πιο δύσκολο τρόπο, δεν μπορεί να είναι η ιδανική, αλλά για να πάρει κάποιος αυτή την απόφαση, προφανώς έχει πολύ σοβαρούς λόγους!» σχολίασε δηκτικά η Φαίη και ο Θέμης απάντησε:

«Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να βλέπεις την κοπέλα του πρώην σου στην τηλεόραση!» Αυτό που έγινε με το παιδί στο σχολείο έγινε, επειδή δεν τα έχουν βρει μεταξύ τους!» ξέσπασε ο Στέφανος και το πάνελ του Πρωινού ξέσπασε: «Δεν ξέριες τι συμβαίνει! Είσια μέσα στο σπίτι τους; Αυτό με το κοριτσάκι δεν μπορείς να το ελέγξεις! Το θέμα είναι πως ο νέος άνθρωπος να είναι σωστός άνθρωπος για να φερθεί σωστά στο παιδί!» κατέληξαν Φαίη και Θέμης.

«Μη μου λέτε ότι θα το βλέπει και θα χειροκροτά!» «Γιατί μωρέ; Η Λάουρα το διέλυσε το ζευγάρι;» αντέτεινε η Σάσα. 

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:


Προτεινόμενες σελίδες: Ολυμπιακός - Ειδήσεις | League-News.gr | RedEarth | Άλλες