Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Τώρα ΝΕΚΡΟΣ στη φυλακή ο ΨΥΧΡΟΣ δολοφόνος που ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ το πανελλήνιο...Τώρα ΝΕΚΡΟΣ στη φυλακή ο ΨΥΧΡΟΣ δολοφόνος που ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ το πανελλήνιο…Νεκρός μόλις τέσσερα χρόνια μετά… το φοβερό έγκλημα που είχε παγώσει κυριολεκτικά το πανελλήνιο.


Νεκρός μόλις τέσσερα χρόνια μετά…
το φοβερό έγκλημα που είχε παγώσει κυριολεκτικά το πανελλήνιο.

Νεκρός ο 56χρονος που σκότωσε τον ηλικιωμένο πατέρα του με κουζινομάχαιρο στο σπίτι τους στη Νέα Ιωνία το 2013 επειδή όπως είχε πει αργότερα είχε δει όραμα.

Ο δράστης του εγκλήματος, που κρατούταν στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού, απεβίωσε από παθολογικά αίτια -σύμφωνα με τον ιατροδικοστή- τέσσερα χρόνια μετά το φοβερό έγκλημα.

Ο δολοφόνος είχε σκοτώσει τον πατέρα του με αλλεπάλληλες μαχαιριές, έξι στον αριθμό, ενώ είχε αποπειραθεί να τραυματίσει θανάσιμα και τον γαμπρό του.

Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, και το απόγευμα του φονικού δεν είχε λάβει τη φαρμακευτική του αγωγή. Είχε ομολογήσει ο ίδιος το έγκλημα βγαίνοντας από το σπίτι, όταν γείτονας του απεύθυνε το λόγο και τον ρώτησε αν ήταν καλά.

Στους αστυνομικούς του Τμήματος Νέας Ιωνίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου δεν είχε προβάλει αντίσταση όταν κινήθηκαν να τον συλλάβουν, λίγη ώρα μετά, αλλά είχε παραδεχτεί τις πράξεις του, τις οποίες, όπως είχε πει, του τις είχε υποδείξει ένα όραμα.
Μετά την απολογία του στον Ανακριτή Βόλου, ανακριτής και εισαγγελέας είχαν αποφασίσει τον εγκλεισμό του στην ψυχιατρική κλινική Κορυδαλλού.

Ο 56χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, και είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές στο παρελθόν σε ιδρύματα. Ο θάνατός του ζωντάνεψε την τραγωδία του 2013 που είχε συγκλονίσει τη Νέα Ιωνία του Βόλου…Πηγή:taxydromos.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Ολυμπιακός - Ειδήσεις | League-News.gr | RedEarth | Άλλες