Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Ανείπωτη φρίκη: Έφηβοι βίασαν 14χρονη επειδή πίστευαν ότι ο Νόμος δεν μπορεί να τους τιμωρήσει! (πολύ σκληρές εικόνες)Φρίκη! Είναι απίστευτο τι μπορούν να κάνουν άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ νόνο και μόνο επειδή βαριούνται.


Επίδειξη δύναμης έκαναν τέσσερις γόνοι αριστοκρατών στην Ρωσία. Τα παιδιά κακοποίησαν σεξουαλικά μια 14χρονη συμμαθήτρια τους και ανέβασαν το κατόρθωμα τους στο διαδίκτυο. «Δεν υπάρχει κανένας νόμος για εμάς» ήταν το μήνυμα ενός εκ των δραστών στα social media.
 
Οι γόνοι των πλουσίων οικογενειών κάθονται μαζί με την γυμνή κοπέλα και χαμογελούν στην κάμερα. Σε άλλη φωτογραφία φαίνεται πως το νεαρό κορίτσι πάσχει από εσωτερικά τραύματα στα γεννητικά όργανα. Όπως ανέφεραν οι αρχές, τα πλουσιόπαιδα κακοποίησαν την κοπέλα με διάφορα αντικείμενα αφού πρώτα την μέθυσαν.

Οι νεαροί μετά το ποστάρισμα των φωτογραφιών στο διαδίκτυο, συνελήφθησαν και ανακρίνονται από τις τοπικές ρωσικές αρχές.

Ενώ είναι πολύ νέοι για να οδηγηθούν στη φυλακή βάσει της ρωσικής νομοθεσίας, ο Pavel Astakhov, υπεύθυνος του «συνηγόρου του παιδιού», ζητά τις παραδειγματικές τιμωρίες τους. Υποσχέθηκε μάλιστα να ελέγχει προσωπικά τις έρευνες για τη φρικτή επίθεση.

«Το χειρότερο είναι ότι δεν κατάλαβαν τι έκαναν και έκαναν επίδειξη. Θα επιμείνω να σταλούν όλοι σε ίδρυμα».


Πηγή:via
Προτεινόμενες σελίδες: Ολυμπιακός - Ειδήσεις | League-News.gr | RedEarth | Άλλες