Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Βίντεο-Ντοκουμέντο! Ο Γιώργος Λιάγκας με την συνοδό του αλλάζουν θέση για να μην τους πιάσει ο φακός!



Το Youweekly.gr έρχεται και πάλι με σούπερ ντοκουμέντα!


Όπως σας αποκαλύψαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, «τσακώσαμε» τον Γιώργο Λιάγκα να διασκεδάζει με νεαρή δημοσιογράφο – παρουσιάστρια, η οποία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, είναι κι εκείνη όπου του κάνει παρέα πλέον στις περισσότερες εξόδους του (Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).

Βίντεο-Ντοκουμέντο! Ο Γιώργος Λιάγκας με την συνοδό του αλλάζουν θέση για να μην τους πιάσει ο φακός!

Ο λόγος για την Ευαγγελία Τσιορλίδα όπου ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τους δυο τους στο πάρτι που έκανε χθες για την ονομαστική εορτή του ο Θέμης Γεωργαντάς. Η είδηση όμως δεν είναι μόνο αυτή Όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία, ο Γιώργος Λιάγκας και η Ευαγγελία Τσιορλίδα καθόντουσαν δίπλα δίπλα στο τραπέζι και οι δυο τους συζητούσακοντά – πολύ κοντά μέχρι που τους ειδοποίησαν και είδαν πως στο μαγαζί έφτασαν οι φωτογράφοι!

Τότε αμέσως η νεαρή παρουσιάστρια σηκώθηκε από το τραπέζι και άλλαξε θέση για να μην τους «τσακώσουν» τα φλας μαζί, όπως θα δείτε και παρακάτω στο αποκλειστικό βίντεο. Αμ δε Το Youweekly.gr όμως, είχε φτάσει νωρίτερα από τους υπόλοιπους φωτογράφους κι έτσι κατάφερε να εξασφαλίσει το πλάνο! Όπως θα δείτε, η Ευαγγελία σηκώνετε και πάει μερικές θέσεις δίπλα, ανάμεσα τους κάθισε ο κ.Καλημέρης, ενώ για αρκετή ώρα η δημοσιογράφος στεκόταν αμήχανα όρθια!  Δείτε το αποκαλυπτικό πλάνο στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: www.youweekly.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Ολυμπιακός - Ειδήσεις | League-News.gr | RedEarth | Άλλες